top of page
Kaatsveld in Húns

VAKANTIEHUIS MET KAMPEREN IN DE TUIN? ONTDEK HET KAATSVELD VOOR DE DEUR!

VAKANTIEHUIS AAN HET WATER IN FRIESLAND

Vanuit de zonnige achtertuin van je vakantiehuis in Friesland - waar je echt de hele dag zon hebt - kijk je op de opvaart. Vroeger stond deze in verbinding met de Bolswardertrekvaart. Na de aanleg van de provinciaalse weg is die verbinding helaas weg.

 

Geniet van het lekkere weer, het ruisende riet en alles wat voorbijkomt... meerkoetjes, eenden, Friese paarden, aalscholvers, zwanen. En in het voorjaar zitten onze struiken vol met hommels, bijen, vlinders en zelfs kolibrimotten. 

Pompebled.svg.png
Pompebled.svg.png

VOORTUIN EN VELD

De voortuin van ons zomerhuis ligt de hele dag heerlijk in de schaduw. Dus wordt het in de achtertuin even te warm? Ga dan lekker naar de voortuin met een goed boek. Of geniet van je kinderen die spelen op het veld of de kaatsers die een belangrijke partij spelen.

Het hele dorp mag gebruikmaken van het kaatsveld. En als er niet wordt gesport kun je er dus zelf heerlijk van genieten. Jeu de boules, vliegeren, voetballen... en als je de buren lief aankijkt mag je er zelfs een tentje neerzetten. Zodat je kinderen avontuurlijk kunnen kamperen op het grote veld.

Pompebled.svg.png
bottom of page